Recensies

 

Ik loop al jaren met de angst/benauwdheid in kleine gesloten ruimtes. Dit ging soms zover dat ik bepaalde situaties of afspraken vermeed, zelfs een kop koffie drinken was dan teveel. 

Dankzij een sessie bij Hanneke ben ik daar voorgoed van verlost en dat voelt echt fijn. Nu kan ik weer gewoon een kop koffie drinken of ontspannen deelnemen aan een vergadering!


Zonder te weten wat ik kan verwachten en of het gaat helpen ben ik de hypnose in gegaan. De intake geeft veel duidelijkheid, alle stappen worden besproken, wat er gaat gebeuren en het eventuele vervolg traject.  

De hypnose zelf heb ik als ontspannen ervaren. Maar het belangrijkste is het gevolg wat de hypnose mij heeft gebracht. 

Mijn doel was om een stukje rust te gaan krijgen in lijf en geest. Niet meer het beklemmende gevoel hebben dat mij al langere tijd bezig hield, overal het beste voor willen en dan mezelf helemaal overslaan. En dat heb ik gekregen. Vrij snel heb ik dit gevoel mogen ervaren en het is gebleven. Er is een rust in mij ontstaan die ik als zeer prettig ervaar!

Heel blanco de hypnose ingegaan en het heeft mij veel opgeleverd. Dank je wel Hanneke!

Na het kennismakingsgesprek ging ik vol vertrouwen de sessie in. Het heeft inderdaad niets met showhypnose te maken. 
Bij volle bewustzijn maar in diepe rust spreekt Hanneke over mijn nieuwe positieve waarden. In mijn geval was dat meer zelfvertrouwen en focus. Zo dacht ik laat maar komen, maar er gebeurde niets. Totdat ik na een dag of twee me realiseerde dat ik mijn problemen aan het aanpakken was. Bijna onbewust, zonder druk en eigenlijk vanzelfsprekend werkte ik aan mijn oplossing. In kleine stappen maar wel steeds vaker en zonder inspanning, bijna natuurlijk. Het geeft een ontzettende voldoening en geeft een grote mate van zelfwaardering. Hanneke bedankt!          

Lees verder hieronder 

 

De aanpak van Hanneke is erg prettig, ze weet de ‘pijnpunten’ welke je aandraagt perfect te gebruiken tijdens de hypnose sessie. 

De hypnose  zelf is een hele fijne staat van zijn, dat is uren vol te houden. In tegenstelling tot wat men wel eens hoort of leest is er niets engs of raars aan. 

Als je geholpen wilt worden op het vlak van het verbeteren van zelfvertrouwen, het sneller maken van keuzes, het beter kunnen managen van stress in de werksfeer of jezelf niet vergeten omdat je veelal met of voor  anderen bezig bent, kan ik iedereen aanraden om een afspraak met Hanneke te maken. 

Bedankt Hanneke.

Alles had ik al geprobeerd, handschoenentjes aan, nagellak, anti nagelbijt spul, maar niets hielp. En nu eindelijk na al die jaren, heb ik mooie nagels door hypnose. Hanneke, bedankt dat je me van het nagelbijten afgeholpen hebt!

DANK JE WEL HANNEKE, voor de geweldige hypnose behandeling die jij mij hebt gegeven. Meteen vanaf het begin voelde ik mij op mijn gemak bij jou en kon ik geheel mijzelf blijven.

Je hebt een enorm inzicht van het menselijk lichaam en een heel goed luisterend oor. Je hebt een prettige stem waarbij je tot rust komt en je hebt mij in een hele fijne en zeer diepe ontspanning weten te brengen!!!

De onzekerheid waarom ik o.a. bij jou kwam, heb jij om kunnen buigen naar zekerheid.

Ik vind het knap hoe je dat voor elkaar hebt gekregen in zo’n korte tijd. Mijn dank is GROOT.

Lees verder hieronder

 

Na 5 keer gezakt te zijn voor mijn rijexamen zat de angst voor de examinator & de paniek voor het afrijden er pas écht goed in. En dankzij Hanneke heb ik het de 6de keer tóch gehaald!! 

Hanneke is een hele lieve, aandachtige en grondige therapeute. Zij heeft mij geholpen om mijn faalangst eindelijk onder controle te krijgen. En dat in één behandeling! 

Ik heb mij tijdens haar behandeling heel prettig, veilig en altijd in volle controle gevoeld. 

Heb je ook last van faalangst voor je rijexamen? Ga zeker voor een sessie naar Hanneke! 

Ik had een bijzondere vraag ten aanzien van eten. Hanneke heeft veel tijd genomen om me te begrijpen en om me te helpen. Ondertussen ben ik de eerste kilo's kwijt. Ik ben erg blij met haar aanpak. Dank je wel Hanneke!

Op advies van een kennis ben ik terecht gekomen bij Hypnose Deurne. 
Ik heb Hanneke ervaren als een vriendelijke en begripvolle persoonlijkheid. 
Ik had tot op heden geen ervaring met hypnose maar ben verrast door de positieve resultaten van onze sessie!  De hypnotherapie heeft een hele subtiele nawerking waar ik nog steeds blijvend plezier van heb. En ondanks het subtiele veranderingen zijn, hebben ze precies net het juiste effect.