Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek van +/- 15 minuten is geheel gratis. Tijdens dit gesprek vertel ik je meer over hypnose en/of coaching en beantwoord ik al jouw vragen. Deze afspraak kan telefonisch plaatsvinden of bij mij in de praktijk. Voel je welkom!

Intake

Tijdens het intakegesprek kijken we samen waar jij tegenaan loopt. Vervolgens plannen we de hypnosesessie of coachingssessie in. Het intakegesprek duurt ongeveer 60 min. en kost Euro 60,--

Sessie

Tijdens de sessie gaan we met jouw blokkade / negatieve overtuigingen / wensen aan de slag. Een hypnosesessie duurt ongeveer 60 min. en kost Euro 70,--
Een coachingssessie duurt ongeveer 60 min. en kost Euro 60,--

Aan iedere hypnosesessie gaat een intake vooraf.
(Ik behandel geen zware psychotische/psychische stoornissen).

Belangrijk

Ik adviseer je de dag van de sessie geen andere belangrijke afspraken in te plannen. 
Mogelijk is de overstap van een (ontspannen) sessie naar een drukke dag voor jou te groot. Geef jezelf de ruimte om de sessie te laten landen en plan belangrijke afspraken op een ander moment in.

Pakketprijs hypnose

Mogelijk zijn er meerdere sessies nodig om jouw blokkade(s) aan te pakken. Dit bespreken we tijdens het intakegesprek. Bij meerdere sessies is het voordeliger om een pakket af te nemen: 
 
Pakket 1 bestaat uit 2 intake/hypnosesessies en kost Euro 250,-
Pakket 2 bestaat uit 3 intake/hypnosesessies en kost Euro 370,-

Klein consult

Voor een korte behandeling (geen hypnosesessie) of een ondersteunend gesprek is een klein consult voldoende. Een klein consult van 30 minuten kost Euro 30,-- Bij eventuele uitloop komt er Euro 15,-- per kwartier bij.

"Het leven gaat niet over jezelf vinden. Het gaat om jezelf te creƫren".
- G.B. Shaw -