Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is geheel gratis. Tijdens dit gesprek vertel ik je meer over hypnose en/of coaching en beantwoord ik al jouw vragen. Deze afspraak kan telefonisch plaatsvinden of bij mij in de praktijk. Voel je welkom!

Hypnosesessie

De hypnosesessie bestaat uit een intakegesprek en hypnosesessie. We bespreken samen waar jij tegenaan loopt om vervolgens in de sessie met jouw blokkades/negatieve overtuigingen aan de slag te gaan. Alles bij elkaar duurt het 1,5 - 2h. De kosten hiervoor zijn Euro 130,--

Coaching

De kosten voor een coachingsgesprek bedragen Euro 60,-- voor een uur.


Ik behandel geen zware psychotische/psychische stoornissen.

Belangrijk

Ik adviseer je de dag van de sessie geen andere belangrijke afspraken in te plannen. 
Mogelijk is de overstap van een (ontspannen) sessie naar een drukke dag voor jou te groot. Geef jezelf de ruimte om de sessie te laten landen en plan belangrijke afspraken op een ander moment in.

Pakketprijs hypnose

Mogelijk zijn er meerdere sessies nodig om jouw blokkade(s) aan te pakken. Dit bespreken we tijdens het intakegesprek. Bij meerdere sessies is het voordeliger om een pakket af te nemen: 
 
Pakket 1 bestaat uit 2 intake/hypnosesessies en kost Euro 250,-
Pakket 2 bestaat uit 3 intake/hypnosesessies en kost Euro 370,-

Klein consult

Voor een korte behandeling of een ondersteunend gesprek is een klein consult voldoende. Een klein consult van 30 minuten kost Euro 30,-- Bij eventuele uitloop komt er Euro 15,-- per kwartier bij.

"Het leven gaat niet over jezelf vinden. Het gaat om jezelf te creƫren".
- G.B. Shaw -